Kush jemi - Impladent

Kush jemi

Kush jemi

Klinika jonë dentare është një qendër e specializuar në shërbimet dentare duke përfshirë fusha të ndryshme si implantologjia, kirurgjia orale, protetika, ortodoncia, paradontologjia, terapia konservative dhe estetike.

Ne punojmë me një grup të madh mjekësh të specializuar që punojnë me entuziazëm, energji dhe profesionalizëm. Përveç kësaj, pacienteve tanë ne ju ofrojmë mbështetjen më të mirë nga i gjithë stafi, edukimin për higjienën orale, materialet me cilësinë më të lartë dhe garancinë për të gjitha nderhyrjet e kryera.

Falë sallave të pajisura në mënyrë moderne, teknologjive të avancuara dhe metodave të sofistikuara u ofrojmë pacienteve tanë një shërbim të plotë dhe efektiv. Në sallat tona kirurgjikale ne kryejmë ndërhyrje implantologjike dhe kirurgjikale duke u siguruar pacientëve tanë kujdes dhe vëmendje profesionale, para dhe pas operacionit, sipas standardeve më të larta.

Ne sigurohemi që pritja tek dentisti të jetë sa më e rehatshme duke e bërë çdo pacient të ndjehet komod. Ne jemi një klinikë dentare 50 metra larg nga qendra e qytetit. Me çmimet tona ekonomike, mund të kurseni  të paktën 60% dhe nderkohë mund edhe te pushoni.

BUZËQESHJA JUAJ ËSHTË PËRKUSHTIMI YNË.

Ekzaminimi i plotë i dhëmbëve fillon së pari me një diskutim të shqetësimeve kryesore të pacientit, me qëllim që të formulohet një diagnozë e saktë dhe qasje ndaj trajtimit. Përmes ekzaminimit objektiv dhe vlerësimit me rreze X, gjendja, pozita dhe funksioni i dhëmbëve vlerësohet për rrezikun e dekompozimit, rrezikun e sëmundjeve të gingivës ose kockave dhe rrezikun e problemeve funksionale të mundshme të ardhshme. Pjesa më e rëndësishme e një diagnoze të plotë është kuptimi i pacientit.

Ekzaminimet kryhen së bashku me pacientin dhe asistentin për të siguruar kuptimin e plotë të gjendjes së gojës dhe pjesëmarrjen e plotë në ekzaminim nga pacienti. Vetëm nëpërmjet mirëkuptimit të ndërsjelltë mund të krijohet një marrëdhënie e vërtetë trajtimi, në të cilën pacienti dhe doktori mësojnë dhe rriten me njëri-tjetrin në vitet që vijnë, gjithmonë ofrojnë dhe pranojnë reagime për të siguruar që nevojat e tyre shëndetësore të përmbushen sa më efektivisht.

Në ImpladentAl kemi një filozofi kryesore: trajtojme pacientët tanë si individë dhe jo si numra. Shkuarja tek dentisti duhet të jetë një përvojë pozitive dhe kështu bëjmë çmos që të ndiheni të relaksuar gjatë vizitës suaj. Me një qasje miqësore dhe të vëmendshme, ekipi ynë gjithmonë ka kohë për të diskutuar çdo dyshim dhe pyetje që mund të keni.

chi siamo

Avantazhet tona

Cmime
Low Cost

Turizmi dentar në Shqipëri po rritet vazhdimisht. Kjo është për shkak të faktit se shumë italianë preferojnë shërTurizmi dentar në Shqipëri po rritet vazhdimisht.

Ne përdorim teknologji inovative

Të gjitha operacionet kryhen me pajisje moderne dhe mirëmbahen sipas standardeve më të larta.

Garantimi i suksesit
të trajtimeve

Shumica e trajtimeve tona mbulohen nga një garanci afatgjatë. Ne do t’ju ofrojmë këtë informacion para se të fillojmë me kujdesin dentar.

Dentistë të çertifikuar

Me mbi 30 vjet eksperiencë dhe përvojë të gjërë ne implantin e dhëmbëve, ne jemi ekspertë në të gjitha aspektet e stomatologjisë.

PREMTIMI YNË

Mirëqenia, siguria, mirëqenia dhe lumturia e pacientëve tanë janë të një rëndësie parësore për të gjithë anëtarët e ekipit tonë. Jo vetëm që duam që pacientët tanë të marrin nivelin më të lartë të kujdesit dhe trajtimit dentar, por gjithashtu duam që përvoja e përgjithshme të jetë e këndshme dhe relaksuese!

Ne jemi të përkushtuar që të mbetemi në ballë të stomatologjisë dhe, si rezultat, ne përdorim sistemet dhe teknologjitë dentare më të avancuara dhe moderne, në mënyrë që të ofrojmë trajtimet më të mira për pacientët tanë. Të gjithë anëtarët e ekipit tonë informohen vazhdimisht rreth tregut dentar dhe ndjekin rregullisht trajnime dhe seminare.

Shërbimet tona

4

IMPLANTOLOGJI DHE KIRURGJI ORALE

Tani dihet se implantet dentare janë vida titani që vendosen në nofull për të mbështetur dhëmbët artificiale.

7

PARODONTOLOGJIA

Parodontologjia merret me sëmundjet periodontale që ndikojnë në mishrat (gingiviti), ligamentin periodontal dhe indet e kockave mbështetëse për rrënjët dentale (parodontiti i butë, i moderuar dhe i rëndë).
Gingiviti është faza e parë e sëmundjes periodontale.

1

STOMATOLOGJIA ESTETIKE

Ndërsa qëllimi kryesor i stomatologjisë tradicionale është shëndeti i dhëmbëve, mungesa e kariesit të dhëmbëve dhe trajtimi i dhimbjes së dhëmbëve, stomatologjia estetike tenton ta vlerësojë problemin nga një këndvështrim tjetër, duke mos harruar detyrën e tij kryesore.

9

PROTETIKA

Terapitë proteze janë të krijuara për të siguruar, në të njëjtën kohë, funksionin, kohëzgjatjen dhe estetikën e dhëmbëve. Ato janë krijuar për njerëzit të cilët kanë ndonjë dëmtim të vogël ose të rëndë të dhëmbëve, ose që nuk kanë një ose më shumë dhëmbë. Trajtimet protetike janë të ndara në zgjidhje fikse ose zgjidhje fleksibël.

5

ORTODONCI

Ortodoncia është specialiteti i Stomatologjisë që merret me njohjen e lëvizjeve të dhëmbëve, zhvillimit të kafkës dhe fytyrës dhe shtrirjes së harqeve.
Ortodontja kryen diagnozën, parandalon dhe trajton çrregullime të dhëmbëve dhe fytyrës (parregullsi).

2

STOMATOLOGJIA RINDËRTUESE

Të ashtuquajturat mbushjet e amalgamit, si për faktin që kërkojnë përgatitje të gjilpërës së dhëmbëve dhe për karakteristikat negative që vetë amalgam paraqet (sasia e merkurit, reaksionet toksike si dhe alergjike), tani janë pjesë e së kaluarës.

8

DISINFEKTIM, STERILIZIM DHE HIGJIENA

Përveç sterilizimit dhe dezinfektimit të të gjitha materialeve të përdorura, madje edhe të karrigeve, mjetet e përdorura për punë dhe sipërfaqet e përdorura gjatë punës sterilizohen dhe dezinfektohen me kujdes.

6

LABORATOR DENTAR

Teknologji të avancuara për të përmbushur kërkesat në rritje të tregut dentar, për t’u dhënë pacientëve tanë shërbimin që meritojnë.  Në punën tonë ne përqëndrohemi në investimin e vazhdueshëm në infrastrukturë dhe në përmirësimin profesional.

Vizito Impladent Albania! Qesh lirshëm.