Impladent Albania- Me ne destinacioni është Buzëqeshja

Shërbimet tona

ImpladentAl ofron shërbime ortodontike si për fëmijët, adoleshentët dhe të rriturit. Ne përdorim një nga teknikat më inovative dhe të përparuara në botën e dhëmbëve, Invisalign®.

Çmimet më të lira

Kujdesi dentar në Shqipëri, dhe tek ImpladentAl në veçanti, janë aq profesionale dhe ekonomike sa nuk ka dallim me klinikat dentare në Itali, përveç çmimeve.

Si të mbërrini

Shumë italianë dhe jo vetëm shkojnë në vende si Shqipëria për trajtime të ndryshme dentare. Arsyeja është shumë e thjeshtë: çmimet e kujdesit dentar në Shqipëri janë shumë më të ulëta sesa në Bashkimin Evropian.

IMPLADENT ALBANIA

Buzëqeshja juaj është kartëvizita jonë më e mirë e biznesit

Qendra implantuese IMPLADENT ALBANIA e Prof. Dr. Brunilda Gashi, e hapur në Tiranë që nga viti 2009, është një qendër e specializuar në shërbimet e implantologjisë duke përfshirë edhe disa fusha të tilla si Kirurgjia Orale, Protetika, Ortodoncia, Paradontologjia, Terapia Konservatore dhe Estetika Dentare.

Klinika jonë është e vendosur në qendër të Tiranës në një strukturë të mirëpritur dhe të përparuar me 3 dhoma operative të ndara në specialitete të ndryshme: Implantologjia dhe kujdes oral, Protetike, Endodinamike dhe Kirurgji Higjenike. Projektuar për të ofruar cilësi të shkëlqyeshme të kujdesit dentar duke përdorur materiale nga markat më të mira të certifikimit CE: STRAUMANN, TRI, GEISTLICH, VITA.

chi siamo
straumann
tri
geistlich
vita

Veprojmë me një numër të madh të mjekëve të njohur dhe gjithmonë të përditësuar në ditët e fundit të dentistrisë teknike, të cilat punojnë me entuziazëm, energji dhe profesionalitet. Në bashkëpunim me strukturat më të mira të hulumtimit dhe me laboratorët më të mirë të dhëmbëve: CAD CAM laboratori dixhital dentar, A.T. laborator dentar.

Kombinimi i të gjitha këtyre gjërave na lejon të garantojmë gjithmonë pacientët tanë një rezultat të shkëlqyeshëm dhe të qëndrueshëm me kalimin e kohës.

Qëllimi ynë është kënaqësia juaj, ne duam t’ju ofrojmë një shërbim që ju lejon të zgjidhni problemet tuaja në një mënyrë të përhershme dhe pa dhimbje.

PACIENTI ËSHTË GJITHMONË NË VËMENDJEN TONË!

Në qendrën tonë pacienti nuk do të jetë kurrë një numër ose thjesht klient, por PERSON të cilit do t’i ofrojmë të gjithë vëmendjen tonë dhe këshillat tona. Duke ofruar trajtime të personalizuara, të menduara mirë, të studiuara dhe shqyrtuara për rastin konkret.

Shërbimet tona

Buzëqeshni…!

4

IMPLANTOLOGJI DHE KIRURGJI ORALE

Tani dihet se implantet dentare janë vida titani që vendosen në nofull për të mbështetur dhëmbët artificiale.

7

PARADONTOLOGJI

Parodontologjia merret me sëmundjet periodontale që ndikojnë në mishrat (gingiviti), ligamentin periodontal dhe indet e kockave mbështetëse për rrënjët dentale (parodontiti i butë, i moderuar dhe i rëndë). Gingiviti është faza e parë e sëmundjes periodontale.

1

STOMATOLOGJIA ESTETIKE

Ndërsa qëllimi kryesor i stomatologjisë tradicionale është shëndeti i dhëmbëve, mungesa e kariesit të dhëmbëve dhe trajtimi i dhimbjes së dhëmbëve, stomatologjia estetike tenton ta vlerësojë problemin nga një këndvështrim tjetër, duke mos harruar detyrën e tij kryesore.

9

PROTETIKE

Terapitë proteze janë të dizajnuara për të siguruar, në të njëjtën kohë, funksionin, kohëzgjatjen dhe estetikën. E krijuar për njerëzit që e gjejnë veten me një dëmtim të vogël ose të rëndë të dhëmbëve ose që nuk kanë një ose më shumë dhëmbë. Trajtimet protetike janë të ndara në zgjidhje fikse dhe mobile.

5

ORTODONCI

Ortodoncia është specialiteti i Stomatologjisë që merret me njohjen e lëvizjeve të dhëmbëve, zhvillimit të kafkës dhe fytyrës dhe shtrirjes së harqeve. Ortodontja kryen diagnozën, parandalon dhe trajton çrregullime të dhëmbëve dhe fytyrës (parregullsi).

2

DENTISTRIA RINDERTUESE

Të ashtuquajturat mbushjet e amalgamit, si për faktin se ata kërkojnë përgatitje të gjilpërë të dhëmbëve dhe për karakteristikat negative që vetë amalgam paraqet (sasia e merkurit, reaksionet toksike si dhe alergjike), tani janë pjesë e së kaluarës.

8

DISINFEKTIMI, STERILIZIMI DHE HIGJENA

Përveç sterilizimit dhe dezinfektimit të të gjitha materialeve të përdorura, madje edhe karriget, mjetet e përdorura për punë dhe sipërfaqet e përdorura gjatë punës sterilizohen dhe dezinfektohen.

6

LABORATORI DENTAL

Teknologji të avancuara dhe vazhdimisht në zhvillim për të përmbushur kërkesat e standardeve profesionale, por më shumë për pacientët, në punën tonë ne fillojmë nga një investim i vazhdueshëm në infrastrukturë dhe përmirësim profesional.

Avantazhet tona

Cmime
Low Cost

Turizmi dentar në Shqipëri po rritet vazhdimisht. Kjo është për shkak të faktit se shumë italianë preferojnë shërbime profesionale dentare me kosto të ulët.

Ne përdorim teknologji
të reja

Të gjitha operacionet tona kryhen me pajisje moderne dhe mirëmbahen sipas standardeve më të larta.

Garantimi i suksesit per trajtimet

Shumica e trajtimeve tona mbulohen nga një garanci afatgjatë. Ne do t’ju ofrojmë këtë informacion para se të fillojmë me kujdesin dentar.

Dentistë të çertifikuar

Me mbi 30 vjet eksperiencë në implantin e dhëmbëve, ne jemi ekspertë në të gjitha aspektet e stomatologjisë.

Turizmi dentar

Përveç një buzëqeshjeje të re, do ta njihni edhe Tiranën e mrekullueshme.

Ejani si një pacient dhe largohuni si mik!

Ne i kushtojmë rëndësi të madhe mirëqenies së pacientëve tanë, duke ofruar rehati maksimale pa shpenzuar asgjë.

Kthejeni udhëtimin tuaj të kujdesit dentar në një pushim të vogël në një qytet të bukur si Tirana. Strehim falas për kohëzgjatjen e kujdesit dentar. Pacienti + shoqëruesi do të vendoset në një hotel me 3 yje, 50 metra nga klinika. Hoteli me te gjitha lehtësitë, WiFi falas, TV satelitor, ajer te kondicionuar, sherbim ne dhome, pastrim ditor, etj.

Sapo zbrisni ne aeroport, ne do të kujdesemi për gjithçka, transport falas nga aeroporti i Tiranës në hotel dhe anasjelltas.
Sapo të mbërrini në aeroportin ” Nënë Tereza’ që është 20 km larg Tiranës, një nga anëtarët e stafit do t’ju prese dhe do t’ju shoqëroje me automjetin tonë.

DEKLARATA NGA KLIENTËT

FACEBOOK

KERKO NJE VLERESIM TE PERGJITHSHEM